TNI ISO/TR 10358: 1997 (64 3217), Rúry a tvarovky z plastov. Klasifikačné tabuľky kombinovanej chemickej odolnosti. - Sušinka, Peter (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto národná norma obsahuje ISO/TR 10358: 1993