STN EN 1566-1: 2001 (64 3225), Plastové potrubné systémy pre kanalizácie vnútri konštrukcie budov (s nízkou a vysokou teplotou). Chlórovaný polyvinylchlorid (PVC-C) Časť 1 Požiadavky na rúry, tvarovky a systém - Kebísek, Gustáv (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1566-1: 1998