STN EN ISO 15493: 2004 (64 3233), Plastové potrubné systémy na priemyselné aplikácie. Akrylonitril-butadién-styrén (ABS), nemäkčený polyvinylchlorid (PVC-U) a chlórovaný polyvinylchlorid (PVC-C). Špecifikácie súčastí a systému. Metrický rad (ISO 15493: 2003). - Molnárová, Vlasta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 15493: 2003