STN EN ISO 1060-1: 2001 (64 3250), Plasty. Homopolyméry a kopolyméry vinylchloridu Časť 1 Systém označovania a základy špecifikácie (ISO 1060-1: 1998) - Zádrapová, Ingrid (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 1060-1: 1999