STN EN ISO 1060-2: 2001 (64 3250), Plasty. Homopolyméry a kopolyméry vinylchloridu Časť 2 Príprava skúšobných vzoriek a stanovenie vlastností (ISO 1060-2: 1998) - Zádrapová, Ingrid (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 1060-2: 1999