STN EN ISO 8985: 2000 (64 3302), Plasty. Etylén-vinylacetátové (EVAC) kopolyméry termoplastov. Stanovenie obsahu vinylacetátu (ISO 8985: 1998). - Nagyová, Margita (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 8985: 1998