STN EN 1455-1: 2001 (64 3500), Plastové potrubné systémy na kanalizácie vnútri konštrukcie budov (s nízkou a vysokou teplotou). Akrylonitril-butadién-styrén (ABS) Časť 1 Požiadavky na rúry, tvarovky a systém - Kebísek, Gustáv (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1455-1: 1999