STN EN ISO 14631: 2000 (64 3520), Vytláčané dosky z húževnatého polystyrénu (PS-l). Požiadavky a skúšobné metódy (ISO 14631: 1999). - Molnárová, Vlasta (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 14631: 1999