STN EN ISO 13002: 2001 (64 4004), Uhlíkové vlákna. Systém označovania nití z nekonečných vláken (ISO 13002: 1998). - Benická, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 13002: 1998