STN EN ISO 3344: 2001 (64 4008), Vystužovacie materiály. Stanovenie obsahu vlhkosti (ISO 3344: 1997). - Benická, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 3344: 1997