STN EN 637 + AC: 1997 (64 4300), Potrubné systémy z plastov. Komponenty zo sklom vystuženého plastu. Stanovenie obsahu základných zložiek gravimetrickou metódou. - Žaja, Jozef (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto národná norma je identická s EN 637: 1994 vrátane jej opravy AC: 1995