STN EN ISO 4638: 2000 (64 5426), Mäkké ľahčené polymérne materiály. Stanovenie priepustnosti prúdenia vzduchu (ISO 4638: 1984). - Nagyová, Margita (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 4638: 1995