STN EN ISO 3386-1: 2001 (64 5445), Mäkké ľahčené polymérne materiály. Stanovenie odporu proti stláčaniu Časť 1 Nízkohustotné materiály (ISO 3386-1: 1986) - Vršková, Marta; Škrábaková, Martina (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 3386-1: 1997 v českom jazyku