STN EN ISO 585: 2001 (64 5490), Plasty. Nemäkčený acetát celulózy. Stanovenie obsahu vlhkosti (ISO 585: 1990). - Nagyová, Margita (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 585: 1999