STN EN ISO 1598: 2001 (64 5495), Plasty. Acetát celulózy. Stanovenie nerozpustných častíc (ISO 1598: 1990). - Zajacová, Zuzana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 1598: 1999