STN ISO 2115: 2003 (64 9006), Plasty. Polymérne disperzie. Stanovenie teploty zbelebia a minimálnej teploty tvorenia filmu. - Nagyová, Margita (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 2115: 1996