STN EN 61203: 1997 (65 0110), Syntetické organické estery na elektrotechnické účely. Zásady údržby esterovej náplne transformátora. - Jurík, Milan (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje IEC 1203: 1992