STN EN 1279-3: 2020 (70 1622), Sklo v stavebníctve. Izolačné sklá Časť 3 Dlhodobá skúšobná metóda a požiadavky na rýchlosť unikania plynu a na tolerancie na koncentráciu plynu - Panáček, Pavol (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1279-3: 2018