STN EN 12407: 2020 (72 1146), Skúšky prírodného kameňa. Petrografický opis. - Durmeková, Tatiana (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12407: 2019