STN EN 17160: 2020 (72 5102), Keramické obkladové prvky. Pravidlá pre skupinu produktov. - Eštoková, Adriana (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 17160: 2019