STN EN 12390-7: 2020 (73 1302), Skúšanie zatvrdnutého betónu Časť 7 Objemová hmotnosť zatvrdnutého betónu - Marec, Miloš (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12390-7: 2019