STN EN 12390-8: 2020 (73 1302), Skúšanie zatvrdnutého betónu Časť 8 Hĺbka presiaknutia tlakovou vodou - Marec, Miloš (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12390-8: 2019