STN EN 12390-10: 2020 (73 1302), Skúšanie zatvrdnutého betónu Časť 10 Stanovenie odolnosti betónu proti karbonatizácii pri atmosferických úrovniach oxidu uhličitého - Otrubová, Jana (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12390-10: 2018