STN EN 12390-14: 2020 (73 1302), Skúšanie zatvrdnutého betónu Časť 14 Semiadiabatická metóda na meranie hydratačného tepla vznikajúceho pri tvrdnutí betónu - Otrubová, Jana (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12390-14: 2018