STN EN 60335-1/A1: 2020 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 1 Všeobecné požiadavky. Zmena A1 - Vámošiová, Iveta (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto zmena A1 STN 60335-1: 2012 je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-1: 2012/A1: 2019