STN EN 60335-1/A2: 2020 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 1 Všeobecné požiadavky. Zmena A2 - Vámošiová, Iveta (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto zmena A2 STN EN 60335-1: 2012 je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-1: 2012/A2: 2019