STN EN 60335-2-12/A2: 2020 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-12 Osobitné požiadavky na ohrievacie platne a podobné spotrebiče. Zmena A2 - Vámošiová, Iveta (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto zmena A2 STN EN 60335-2-12: 2005 je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-12: 2003/A2: 2019