STN ISO 760: 2003 (65 0303), Stanovenie vody. Karl Fischerova metóda (Všeobecná metóda). - Kóciová, Gabriela; Dolešický, Jiří (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje ISO 760: 1978 v českom jazyku