STN EN 12944-1: 2002 (65 4800), Priemyselné a vápenaté hnojivá a pôdne kondicionéry. Slovník Časť 1 Všeobecné termíny - Majerová, Beáta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 12944-1: 1999 a jej korigendom AC: 2000