STN EN 12944-2: 2002 (65 4800), Priemyselné a vápenaté hnojivá a pôdne kondicionéry. Slovník Časť 2 Terminológia priemyselných hnojív - Braná, Zuzana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 12944-2: 1999 a jej korigendom AC: 2000