STN EN 1236: 2001 (65 4808), Priemyselné hnojivá. Stanovenie sypnej hmotnosti voľne sypaných priemyselných hnojív. - Chovancová, Marta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1236: 1995