STN EN 1237: 2001 (65 4809), Priemyselné hnojivá. Stanovenie sypnej hmotnosti priemyselných hnojív po strasení. - Chovancová, Marta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1237: 1995