TNI CR 12333: 2001 (65 4810), Priemyselné hnojivá. Stanovenie bodovej pevnosti granúl. - Chovancová, Marta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s CR 12333: 1996