STN EN ISO 10248: 2001 (65 4828), Kvapalné hnojivá. Odvzdušnenie vzoriek suspenzie vytvorením tenkého filmu (ISO 10248: 1996). - Kóciová, Gabriela (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 10248: 1999