STN EN ISO 10249: 2001 (65 4829), Kvapalné hnojivá. Predbežná vizuálna skúška a príprava vzoriek na fyzikálne skúšky (ISO 10249: 1996). - Kóciová, Gabriela (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 10249: 1999