STN EN 12048: 2001 (65 4830), Tuhé priemyselné a vápenaté hnojivá. Stanovenie obsahu vlhkosti. Gravimetrická metóda sušením pri (105 ± 2) °C. - Chovancová, Marta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12048: 1996