STN EN 12049: 2001 ä65 4831), Tuhé priemyselné a vápenaté hnojivá. Stanovenie obsahu vlhkosti. Gravimetrická metóda sušením za zníženého tlaku. - Chovancová, Marta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12049: 1996