STN EN ISO 7837: 2002 (65 4837), Priemyselné hnojivá. Stanovenie sypnej hmotnosti jemnozrnných hnojív (ISO 7837: 1992). - Kóciová, Gabriela; Hegerová, Věra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 7837: 2000 v českom jazyku