STN ISO 7408: 1993 (65 4932), Průmyslová hnojiva. Stanovení amonného dusíku v přítomnosti látek uvolňujících amoniak půpobením hydroxidu sodného. Titrační metoda. (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 7408: 1983