STN EN ISO 3171: 1999 (65 6006), Ropa a kvapalné ropné výrobky. Automatický odber vzoriek z potrubných rozvodov. - Chorvátová, Alžbeta (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma je identická s ISO 3171: 1988