STN ISO 91-1: 2003 (65 6007), Tabuľky meraných veličín ropných výrobkov Časť 1 Tabuľky založené na referenčných teplotách 15 °C a 60 °F - Holotík, Štefan; Kotlán, Petr (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje ISO 91-1: 1992 v českom jazyku