STN ISO 91-2: 2003 (65 6007), Tabuľky meraných veličín ropných výrobkov Časť 2 Tabuľky založené na referenčnej teplote 20 °C - Holotík, Štefan; Kotlán, Petr (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje ISO 91-2: 1991 v českom jazyku