STN EN ISO 12185: 2001 (65 6012), Ropa a ropné výrobky. Stanovenie hustoty. Metóda oscilačnej U-trubice (ISO 12185: 1996). - Sitková, Zuzana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 12185: 1996