STN EN ISO 13759: 1999 (65 6016), Ropné výrobky. Stanovenie alkylnitrátov v motorových naftách. Spektrometrická metóda (ISO 13759: 1996). - Chorvátová, Alžbeta (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma je identická s EN ISO 13759: 1996