STN EN ISO 3993: 1999 (65 6018), Skvapalnené ropné plyny a ľahké uhľovodíky. Stanovenie hustoty a relatívnej hustoty. Metóda tlakovým hustomerom (ISO 3993: 1984). - Rypák, Rudolf (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma je identická s EN ISO 3993: 1995