STN EN ISO 2160: 2002 (65 6031), Ropné výrobky. Korozívne pôsobenie na meď. Skúška na medenom pliešku (ISO 2160: 1998). - Šoková, Mária (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 2160: 1998