STN EN ISO 9029: 1999 (65 6032), Ropa. Stanovenie obsahu vody. Destilačná metóda (ISO 9029: 1990). - Bešina, Ivan (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma je identická s EN ISO 9029: 1995