STN EN ISO 12937: 2003 (65 6033), Ropné výrobky. Určovanie vody. Karl Fischerova coulometrická titračná metóda (ISO 12937: 2000). - Slezáčková, Martina (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 12937: 2000