STN EN ISO 8222: 2004 (65 6050), Systémy na meranie ropy. Kalibrácia. Používanie teplotných korekcií na kalibráciu objemu cisterien (ISO 8222: 2002). - Holotík, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 8222: 2002