STN EN ISO 20823: 2004 (65 6090), Ropa a podobné výrobky. Určovanie charakteristík zápalnosti kvapalín pri dotyku s horúcimi povrchmi. Skúška zapálením (ISO 20823: 2003). - Sitková, Zuzana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 20823: 2003